Ladataan Tapahtumat

← Back to Tapahtumat

Sach Amrit Singh

Sach Amrit Singh (Joakim Kaipainen)

KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja ja Ong Namon omistaja/perustaja.

Sach Amrit Singh koki vuonna 2005 voimakkaan henkisen tietoisuuden heräämisen, jonka jälkeen hän on tiiviisti opettanut meditaatioon ja henkiseen kasvuun keskittyviä koulutuksia. Sach Amrit Singh on toiminut energiahoitajana vuosia ja on myös luonut hoitosuuntauksen Solar Fusion Treatment. Kundaliinijoogaan hän jäi koukkuun heti ensimmäisestä kokeilukerrasta ja suorittikin sittemmin opettajakoulutuksensa yhdessä vaimonsa kanssa.

Nyt kundaliinijooga yhdistyy saumattomasti aikaisempaan henkiseen tietoisuuteen ja yhdessä nämä kaksi antavat alkaneelle Vesimiehen ajalle loistavat työkalut henkiseen kehittymiseen.

joulukuu 2019

Enkeli-ilta 21.12. klo 17:00-20:00

joulukuu 21 @ 5:00 pm - 8:00 pm
Joogakoulu Ong Namo, Yliopistonkatu 58B
Tampere, Pirkanmaa 33100 Suomi
+ Google Map

Enkeli-ilta 21.12. 65.00€ Lisää ostoskoriin Joulun kynnyksellä on ihan paras hetki virittyä enkeleiden energioihin. Pääset tutustumaan omaan suojelusenkeliisi, opit miten kanavoidaan enkeleiden maailmasta parantavia energioita, saat paljon uutta tietoa arkkienkeleistä, valonmaailmasta sekä hienovaraisempien tasojen olemuksesta ja lainalaisuuksista. Illan isäntänä toimii Solar Fusion Treatment energiahoitajasuuntauksen luoja ja sertifioitu kundaliinijoogaopettaja Sach Amrit Singh. Liput etukäteen verkkokaupasta tai Ong Namon kassalta. Emme myy ovelta lippuja. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.12.19

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat