Ladataan Tapahtumat

Parantava ääni Workshop

Parantava ääni

Tule mukaan tutkimusmatkalle oman äänesi voimaan!

Tämä parantavan äänen työpaja pidetään 9.12 klo 11.30-14.30

Tampereella, joogakoulu Ong Namossa, Yliopistonkatu 58 B, 6.krs.

 

Hinta 45€ 3.12 asti, jonka jälkeen hinta on 50€

http://www.ongnamo.fi

Tule mukaan ja osta paikkasi tästä: https://kauppa.valvewellness.fi/tuote/parantava-aani-tampere/

 

Ääni yhdistettynä lempeään liikkeeseen tuo harmoniaa ja tasapainoa niin kehoon kuin mieleenkin. Liikumme ja lämmitämme kehomme äänityöskentelyä varten.

 

Harjoittelemme kehoresonanssia ja tulemme hiljaiseen tilaan, jossa on helppo kuulla itseään. Sen avulla voit antaa kehon ja mielen rentoutua helposti.

 

Kun käytämme ääntämme yhdessä muiden kanssa, alamme synkronoitua samaan sykkeeseen.

 

Sydämensykkeemme ja aivosähkökäyrämme virittyvät yhdeksi ja olo on rauhallinen.

 

Harjoittelemme myös yläsävellaulua. Se on hauskaa eikä varmasti pystytä pidättelemään naurua! Kun opit kuulemaan yläsäveliä, niin aivoissasi muodostuu uusia kytkentöjä. Yläsävelien laulaminen vaatii harjoittelua ja nyt sinulla on mahdollisuus saada neuvoja omaan harjoitukseesi.

 

Kaikki tekemämme harjoitukset ovat hoitavia ja ne vaikuttavat myös puhe- ja lauluääneesi. Joten, jos käytät ääntäsi paljon, niin tämä työpaja on myös sinulle.

 

Jos siis haluat oppia käyttämään omaa ääntäsi hyvinvoinnin tuojana ja samalla parantaa puhe- ja lauluääntäsi, niin tämä on sinua varten. Sinun ei tarvitse osata mitään. Voit tulla sellaisena kuin olet.

 

Lopuksi rentoudumme hoitavien äänivärähtelyjen soinnissa. Merja soittaa monolinia ja kulhoja sekä laulaa yläsävellaulua. Sinä voit silloin vaan antautua ja rentoutua.

 

Äänen voima

 

Ääni on värähtelyä ja värähtely on voimallista energiaa.

 

Kaikki värähtelee eikä ihminen tee siinä poikkeusta. Kun ihminen voi hyvin, hän soi kuin kauniisti  soittava orkesteri. Kaikki elimet, luut ja energiakeho soivat harmonisesti omalla taajuudellaan. Stressi saa aikaiseksi sen, että joku orkesterinsoittaja (kehonosasi tai elimesi) alkaa soittamaan epävireisesti. Pitkään jatkuessaan tällainen epätasapainotila aiheuttaa sairautta.

 

Olet varmaan tietoinen kuinka oopperalaulaja voi äänellään rikkoa lasin tai miten samanlainen kappale saa toisen samanlaisen kappaleen värähtelemään. (resonanssitaajuus). Samallatavoin voi myös ihmisen epätasapainotila tasapainoittua hoitavan äänen voimasta.

 

Jokainen, joka osaa puhua, osaa myös tuottaa hoitavia äänivärähtelyjä.

 

Hoitavat äänet vaikuttavat fyysisellä tasolla:

 

  • laskee stressitasoja
  • verenpainetta
  • sydämensykettä
  • helpottaa unen saamista
  • tuo happea soluihin
  • vapauttaa endorfiineja
  • tukee immuunisysteemiä
  • luo uusia yhteyksiä aivoihin
  • tehostaa verihiutaleiden syntymistä

Käyttäessäsi ääntäsi sinun ei tarvitse osata mitään. Otat vaan sisään ilmaa ja uloshengityksellä päästät äänen. Näin hengityksesi syvenee ja uloshengityksesi pitenee. Hermostosi rauhoittuu ja itsetuotetut äänivärähtelyt saavat kehossasi ihmeitä aikaiseksi.

 

Merja Valve, joogaava musiikinmaisteri

 

Työpajan pitää Merja Valve, joka tunnetaan myös Joogaavana Musiikinmaisterina.

 

Sibelius Akatemiasta hän valmistui saksofoni pääaineenaan, mutta yliherkkä kuulo ja tinnitus teki työnteon mahdottomaksi. Hoidettuaan oman tinnituksensa ja uupumuksensa hän halusi jakaa muille myös tietoa menetelmästään. Hän on opiskellut myös Sound Healingia Espanjassa.

 

Merja toimii Helsingissä. Hän pitää äänijoogaa, äänikursseja ja hoitavia konsertteja. Meneillään on myös hänen kehittämänsä ääniterapian perusteet- koulutus, joka on tarkoitettu kenelle vaan, joka on kiinnostunut omasta elämästään ja haluaa tukea henkiseen kasvuun tai sitten haluaa äänestä apua itselleen, läheisilleen tai ottaa sen osaksi työtään.

 

Mikäli sinua kiinnostaa koulutus, niin ota yhteyttä! Voit tulla vaikka yhteen viikonloppuun mukaan.

 

https://kauppa.valvewellness.fi/tuote/aaniterapiakoulutus/

 

Verkkokaupasta on saatavilla myös hoitavia soittimia, kuten kosheja, monolinoja sekä soivia äänimaljoja. Tutustu kauppaan täällä: https://kauppa.valvewellness.fi

 

Voit halutessasi oppia käyttämään omaa ääntäsi myös verkkokurssilla Lievitä stressiä äänen avulla (myös vauvaansa odottaville). Sinne voi halutessaan tulla milloin vaan mukaan ja voit opetella kotisohvaltasi omalla äänellä hoitamista. Katso lisää: https://valve.verkkokurssi.net

 

Teen myös yksilöäänihoitoja. Käytän hoidoissa äänirautoja, joita asettelen keholle suoraan sekä hoidan energiakentän kautta. Myös kristalli- tiibetiläiset kulhot ovat osa hoitoa sekä monolini. Teen hoidot intuitiivisesti ja käytän tarpeen vaatiessa muita tekniikoita myös. Voit tutustua sivuillani lisää asiaan: http://joogaava-musiikinmaisteri.fi

 

Bloggari Maiju kävi hoidossani ja kirjoitti siitä näin: https://kultainensulka.com/aanihoito-paransi-synnytyksessa-kipeytyneen-hantaluuni/

 

Facefook sivuilta löytyy mm. hyminähaaste: https://www.facebook.com/JoogaavaMusiikinmaisteri/

 

Sivujen alaosassa on myös uutiskirjeen liittymislahjana äänite, missä soitan monochordia sekä osallistuminen koshi tuulikellon arvontaan.

09 joulukuu
lauantai @ 11:30 am - 2:30 pm

Details

Organizer

Merja Valve

Venue

Joogakoulu Ong Namo

Yliopistonkatu 58B
Tampere, Pirkanmaa 33100 Suomi

+ Google Map