Ladataan Tapahtumat

VOICE BEING -workshop

VOICE BEING -workshop 6-8.10.17

OHJELMA
Pe 6.10. klo 18-22: Voice Being- metodin into (mahdollisesti myös avoimet tanssijamit)
La 7.10. klo 11-19 Workshop
Su 8.10. klo 10.30-15 Workshop


VOICE BEING-workshopissa Shai Dayan auttaa luomaan turvallisen tilan, jossa voimme rentoutua ja tutkia ääntämme ja olemustamme. Voimme nauttia pysähtyneisyyden tilasta, sekä käyttää liikettä ja ääntä miellyttävällä ja luonnollisella tavalla. Voimme tulla tietoiseksi värähtelystä, jota ääni tuottaa kehossamme. Tämä tila luodaan, jotta voisimme tutkia tarkkaavaisuutta ja vapautta, sallia todellisen luontomme vapaina yksilöinä paljastuvan, ja kokeaksemme hengityksen ja äänen parantavan vaikutuksen. Retriitti on uniikki ja tehokas tapa harjoitella ja oppia tuntemaan Shai Dayanin VOICE BEING-metodi, koska vietämme aikaa yhdessä, ei pelkästään meditaatioiden ja harjoitusten aikana, vaan muutenkin. Pysyttelemme retriitin ajan yhteisessä vapauden tilassa, juhlien elämää tavallista herkemmässä ilmapiirissä.

Kokemus Voice Beingistä voi olla sekä syvällinen että mieluisa, mutta johdattaa meidät kohtaamaan todellista luontoamme ja kysymään oleellisia kysymyksiä siihen liittyen. Tämän kokemuksen kautta voimme tutkia toisaalta hiljaisuuden yksinkertaisuutta, universaalia yhteyttä puhtaan läsnäolon kautta, mutta myös iloa ja lapsellista leikkimielisyyttä. Metodi voi olla hyödyllinen kenelle tahansa, joka haluaa syventää tietoisuuttaan omasta äänestään, kehostaan ja mielestään. Voimme oivaltaa kuinka helppoa on lopulta improvisoida, olla autenttisessa yhteydessä toisiin ja seurata intuitiota. Tämä voi olla kiehtova työpaja kenelle tahansa artistille, muusikolle tai terapeutille, jotka työskentelevät läsnäolon kanssa. Ehdottomasti mitään aiempaa työskentelyä äänen tai kehon kanssa ei kuitenkaan odoteta tai tarvita, jotta voisi tuntea ja hyötyä retriitin anneista.

”Itsetutkiskelu äänen ja musiikin kautta on erittäin hyödyllistä. Se voi tarjota meille avaimen jolla avata ovi todelliseen luontoomme rauhallisessa vapaudessa. Se voi viedä meidät niin syvälle, ettei tarvetta avaimille enää ole, koska oviakaan ei ole enää missään. On vain suunnaton määrä läsnäoloa”. (Shai Daya)

WORKSHOPIN AIKANA:
-Meidät kutsutaan laajentamaan hengityskapasiteettiamme ja energiavirtaustamme, tutustumaan omaan todelliseen ääneemme, laulamaan intuitiivisesti, liikkumaan ja tanssimaan vapaasti, nauttimaan syvyydestä ja pysähtyneisyydestä meditaation avulla

-Meidät kutsutaan kehittämään ja kääntämään nämä työkalut yksikertaisiksi ja jokapäiväisiksi apulaisiksi, joilla paljastamme ja ilmaisemme vapauttamme omassa elämässämme.

-Meidät kutsutaan muistamaan vapautemme. Tukea antavan ryhmäenergian läsnäolo ja luonnon läheisyys antavat mahdollisuuden kaikille meistä katsoa itseämme tarkkaavaisesti ja kokea olemisen syvyys ja keveys. Meidän on syytä tietää, että mitä tahansa tässä selkeyttämisen ja avautumisen prosessissa paljastuukin, ei tule tuomita.

—–OHJELMA——
Pe 6.10. klo 18-22: Voice Being- metodin into (mahdollisesti myös avoimet tanssijamit)
La 7.10. klo 11-19 Workshop
Su 8.10. klo 10.30-15 Workshop

—-KÄYTÄNNÖN OHJEET—–
-Workshop pidetään kauniissa Ong Namo Yoga koulussa Tampereella (www.ongnamo.fi)
-Tiloissa on mahdollista yöpyä pientä korvausta vastaan.
-Useita hotelleja, hostelleja ja airbnb-vaihtoehtoja on lähellä
-Paikkaan on helpot ja halvat yhteydet busseilla ja junilla Helsigistä, lentokentältä, Turusta, Jyväskylästä ja useista muista kaupungeista.
-Workshopin aikana tulee olemaan lounas- ja välipalatauko. Alueella on useita hyviä ravintoloita. Voit myös tuoda omat eväät. Teetä tulee olemaan tarjolla workshopin aikana.
-Mikäli lauantain ohjelma on sinulle liian myöhäinen, kerro se meille. Sunnuntain workshopin jälkeen tulee olemaan vapaaehtoinen yllätys osallistujille. Infoa tästä kerrotaan myöhemmin.

———-KIELI———–
Workshop pidetään englanniksi. Kääntäminen suomeksi voidaan tarjota jos tarpeesta ilmoitetaan rekisteröitymisen yhteydessä

—–HINTA JA VARAUS——–
-Koska kyseessä on Shain ensimmäinen Suomessa järjestettävä tapahtuma, pidämme hinnat alhaalla.
Pe-ilta: 25 euroa
La ja su worskhop
-10 ensimmäistä ilmoittautunutta 100 euroa
-seuraavat 10 ilmoittautunutta 120 euroa
-sen jälkeen tulevat ilmoittautumiset 140 euroa

-on suositeltavaa että ihmiset ilmoittautuisivat myös torstain introtilaisuuteen Helsingissä tai perjantaina Tampereella. Jos osallistuu kumpaankin, toisesta saa 20 % alennuksen.

Varaukset:
Rebalancingfinland@gmail.com

Kysymykset:
taviolinda@gmail.com

—-SHAI DAYANISTA—-
Shai Dayan on muusikko, laulaja ja ääniparantaja. Hän opiskeli filosofiaa ja harjoitti meditaatiota I.M.I:ssä (Internatonal Meditation Institute) Kulussa, intiassa 5 vuoden ajan, hankkien non-dualistista perspektiiviä osaksi hänen elämäänsä. Viimeiset 15 vuotta hän on tutkinut vapaan musiikin, vapaan äänen ja meditaation yhteyksiä. Hän tarjoaa workshoppeja Voice Being termin alla ja esiintyy myös konserteissa ympäri Eurooppaa ja Israelia.

Videoita aiemmista workshopeista:
https://www.youtube.com/watch?v=A1h0QlsmBRg

www.voicebeing.net

https://soundcloud.com/shai-dayan

https://www.youtube.com/results?search_query=shai+dayan

https://www.facebook.com/voicebeing

Love and light
Shai, Linda, Adam and Ong Namo team.

____________________________________________________

WORKSHOP DESCRIPTION IN ENGLISH:

Thu 5.10.17 There will be an interactive Intro evening in HELSINKI (more info on the event page).

VOICE BEING Workshop is a safe space where we can explore and relax, enjoy the state of stillness, using movement and the voice in a pleasant and natural way, being aware of the vibration that it creates within the body. This space is created to explore attentiveness and freedom, allowing ourselves to reveal our true nature as free human beings and experience the healing capacities of our breath and voice.

This Retreat is a unique and efficient way to get to know and practice Shai Dayan’s method called VOICE BEING, as we spend more time together, not only during the sessions of meditation and exercise. We remain in a consistent state of freedom, celebrating life in a more sensitive atmosphere.

The experience of Voice Being can be both deep or pleasant but it is leading us to meet our nature and ask essential questions about it. Through this experience we can discover the simplicity of silence, universal connection by pure presence, joy and childish playfulness. It can be useful for anybody interested in deepening awareness of his or her voice, body and mind. We may find out how easy it can be to improvise, to be authentic in relation with others and follow our intuition. It can be a fascinating workshop for any artist, musician or therapist who deal with presence in their professional work but absolutely no prior experience of working with voice or body is expected or needed in order to fully feel the benefits of the retreat.

“Self-inquiry through the medium of voice and music is extremely useful. it can serve us as a key that opens a door to our true nature as peaceful freedom. it can take us so deep until there will be no more use for a key because there are no doors anywhere, there is only one vast space of presence.”
Shai Dayan

During the workshop:
– We are invited to increase our breath capacity and energy flow, to get to know our real voice, to sing intuitively, move and dance freely, and enjoy the depth and stillness of meditation.
– We are invited to develop and turn these tools into a simple and an every day means of unfolding our freedom and to express it.
– We are invited to remember our freedom.

The presence of a supportive group energy and close environment of nature, creates an opportunity for every one of us to attentively look at ourselves, and to experience the depth and lightness of Being. In this work we need to know that whatever is revealed from the process of clearing and opening our system should not be judged.

– – P R O G R A M – –

Fri 6.10. 18-22 Intro to Voice Being (might open into a jam)
Sat 7.10. 11-19 Workshop
Sun 8.10. 10:30-15 Workshop

– – P R A C T I C A L – I N F O R M A T I O N – –

This workshop will be hosted in beautiful Ong Namo Yoga school in Tampere. www.ongnamo.fi

There is a possibility to stay over night at the yoga school for a small contribution of 8e.
– There are plenty of hotels, hostels, Airbnb options near by.
– There are easy, low budget connections of buses and trains from Helsinki, Helsinki airport, Turku, Jyväskylä and other parts of Finland.
– Tampere has a Ryanair airport 17km from the yoga school.
– There will be a lunch and snack break during workshop.
There are plenty of good restaurants in the area or just bring your own food.
Tea will be provided through the workshop.
If for any reason people can not stay on Sat so late please let us know.
On Sunday after the workshop there will be an optional surprise for participants. Info will be shared in event later.:)

LANGUAGE: The workshop will be held in English. Translation into Finnish can be provided if arranged in advance.

– – C O S T S – A N D- R E S E R V A T I O N S – –

Since its Shai first workshop in Finland we keep prices lower than usual.

Fri evening 25e
Sat and Sun workshop (10 first people who register) 100e
After that 120e (For 10 people)
After that 140e
it is recommended for people who join the workshop to join also Thur (in Helsinki) and/or Fri evening (in Tampere).
People who join one intro evening the 2nd will be offered with 20% discount.

For reservations, please write to:
Rebalancingfinland@gmail.com
We will be happy to answer your questions:
Taviolinda@gmail.com

– A B O U T – –

Shai Dayan is a Musician, Singer and Voice Healer. He studied Philosophy and practiced Meditation in I.M.I. (International Meditation Institute), in Kulu, India for 5 years, taking non-dualist perspective into part of his life. For the last 15 years he has been exploring the connection of Free Music, Free Voice and Meditation. He gives workshops under the name of VOICE BEING and performs concerts throughout Europe and Israel.

Watch the film of previous workshops:
https://www.youtube.com/watch?v=A1h0QlsmBRg
www.voicebeing.net
https://soundcloud.com/shai-dayan
https://www.youtube.com/results?search_query=shai+dayan
https://www.facebook.com/voicebeing

Love and light
Shai, Linda, Adam and Ong Namo team.

Pe 6.10. klo 18-22: Voice Being- metodin into (mahdollisesti myös avoimet tanssijamit)
La 7.10. klo 11-19 Workshop
Su 8.10. klo 10.30-15 Workshop

08 lokakuu
sunnuntai @ 10:30 am - 3:00 pm

Details

  • Start:
    lokakuu 8 @ 10:30 am
  • End:
    lokakuu 8 @ 3:00 pm
  • Event Category:

Organizer

Venue

Joogakoulu Ong Namo

Yliopistonkatu 58B
Tampere, Pirkanmaa 33100 Suomi

+ Google Map