Mantrat

Useimmat kundaliinijoogan mantrat ovat gurmukhinkielisiä. Ne virittävät joogin energiat oikealle taajuudelle. Mantrat vaikuttavat äänivärähtelynsä sekä suussa sijaitsevien hermopäätteiden kautta.

Ong Namo Guru Dev Namo
Adi-mantra on virittäytymismantra, joka tarkoittaa ”Tervehdin ikuista viisautta ja pyhää opettajaa minussa.” Adi-mantra yhdistää joogin Kultaiseen Ketjuun, johon kuuluvat kaikki joogan harjoittajat kautta aikojen, ja se tasapainottaa energiat joogasalissa sekä muodostaa suojan joogatunnin ajaksi.

Aad Gure Nameh, Jugaad Gure Nameh, Sat Gure Nameh, Siri Guru Deve Nameh
Mangala Charan -mantra”Kumarran kaiken alun viisaudelle, kumarran ikuiselle viisaudelle, kumarran totuuden viisaudelle, kumarran suurelle, näkymättömälle viisaudelle.” Tämä on vahvasti suojeleva mantra, joka kutsuu sisäistä viisauttasi ohjaamaan sinua.

AurinkolauluMay the long time sun shine upon you, all love surround you,and the pure light within you guide your way on.
Aurinkolaulu lauletaan tunnin päätteeksi ja sillä toivotetaan itselle ja kaikille muillekin onnea, rakkautta ja sisäisen valon loistamista.

Sat Nam
Tämä niin sanottu siemenmantra tarkoittaa sananmukaisesti Totuuden Nimeä tai Totuuden tervehtimistä. Totuus löytyy meidän jokaisen sisältä. Sat Nam on myös kundaliinijoogien kansainvälinen tervehdys, jota käytetään sekä tavattaessa että erottaessa: Sat Nam! Tervehdin totuutta sinussa!