“Happiness Is Your Birthright”

Ong Namo

Joogakoulu Ong Namo sijaitsee Tampere-taloa vastapäätä, aivan Tampereen sydämessä. Upea 313m² tila ja kaksi salia antavat loistavat puitteet myös ulkopuolisten järjestämille workshopeille tai jopa konserteille. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan tilojamme, lue täältä lisää.

Olemme erikoistuneet kundaliinijoogaan, ja tuosta hyvin monipuolisesta joogaperinteestä olemme ammentaneet laajan tuntitarjontamme.
Kundaliinijoogatuntimme jaottuvat eri ryhmiin: perustunnit, chakratunnit, selänhuolto, stressinpoisto ja Gong-rentoutustunnit.

Lue lisää tuntikuvauksista...

Kundaliinijooga niittää maailmalla koko ajan enemmän ja enemmän suosiota, ja monissa maissa se onkin ohittanut jo muut joogalajit suosiossaan. Suomessa kundaliinijooga on vielä hieman vähemmän tunnettu laji, mutta täälläkin lajilla on jo hyvin vakiintunut ja vannoutunut harrastajakuntansa.

Kundaliinijoogassa on tuhansia harjoitussarjoja, ja siksi voimme tarjota vähintäänkin yhtä runsaan tuntivalikoiman kuin joogakoulut, jotka opettava monia joogalajeja.

Olemme jaotelleet tuntejamme mm. seuraavalla tavalla: chakratunnit, perustunnit, selänhuoltotunnit, stressinpoistotunnit, rentoutustunnit,  jne.

Kundaliinijooga ei ole uskonto, se on tietoisuuden joogaa. Jooga laajentaa tietoisuutta itsestä ja ympäröivästä maailmankaikkeudesta. Vaalimme tätä joogan henkistä puolta, sillä ilman sitä jooga olisi vain jumppaa.

Ong Namo Livessä  näet melkein kaikki Ong Namon joogatunnit suorina lähetyksinä.
Eikä hintakaan päätä huimaa – 6kk vain 120€ tai 40€/kk.
Valikoimissa tallenteita ja meditaatioita, noin 250 joogatuntia ja kaikki henkisen kasvun luennot vuosilta 2015-2016.