Joogaopettajamme

SACH AMRIT SINGH (Joakim Kaipainen)

KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja ja Ong Namon omistaja/perustaja.

Sach Amrit Singh koki vuonna 2005 voimakkaan henkisen tietoisuuden heräämisen, jonka jälkeen hän on tiiviisti opettanut meditaatioon ja henkiseen kasvuun keskittyviä koulutuksia. Sach Amrit Singh on toiminut energiahoitajana vuosia ja on myös luonut Solar Fusion Treatment -hoitosuuntauksen.

SACH AMRIT KAUR (Riikka Kaipainen)

KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja ja Ong Namon omistaja/perustaja.

Sach Amrit Kaur aloitti joogan harrastamisen 90-luvun puolessa välissä hathajoogatunneilla. Myöhemmin hän vaihtoi astangajoogaan ja jatkoi sitä säännöllisen epäsäännöllisesti, kunnes löysi oman lajinsa kundaliinijoogasta. Hän on suorittanut kundaliinijoogaopettajakoulutuksen 2012-2013.

Sadhu Kaur (Taina Isotalo)

Joogaopettaja, Escuela de Yoga Clasico de Santiago, Chile, 1995-1996 KRI Certified Kundalini Yoga Teacher ®, 2005 Conscious Pregnancy Teacher Training, 2008

Minun joogapolkuni alkoi hatha-joogasta jo kauan sitten Itä-Helsingin kansalaisopistossa ja Helsingin työväenopistossa. Santiagosta löytyi perinteikäs joogakoulu, siellä opettajaksi opiskellessani, v. 1995 löysin myös kundaliinijoogan, jota lämpimästi suositeltiin tukemaan omaa harjoitusta ja jaksamista. Pitkäaikainen haave kundaliinijoogan opettajakurssista toteutui Yhdysvalloissa, New Meksikossa v. 2005.

Teg Anand Singh (Ari Marjamäki)

Kri-sertifioitu kundaliinijoogaohjaaja

Ihastuin kundaliinijoogassa heti sen voimakkaisiin ja monipuolisiin harjoituksiin, jotka johtivat aina syvään rentouden ja rauhan tilaan. Entisenä aktiiviurheilijana pidän erityisesti vahvoista fyysisistä harjoituksista, jotka vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehossa ja mielessä. Opettajakoulutuksen olen suorittanut 2015-2016, jonka lisäksi olen imenyt oppini lukuisilta upeilta Ong Namon tunneilta. Tavoitteenani on välittää kundaliinijoogan ikiaikaiset opetukset mahdollisimman puhtaina omien kokemusteni kautta.

Param Atma Kaur

Kundaliinijoogaohjaaja

Param Atma Kaur, sai ensikosketuksensa kundaliinijoogaan vuonna 2012 kun kirjastosta käteen sattui Inderjit Kaur Khalsan ”Voiman tie”. Aikaisempaa kokemusta hänellä oli jo astangajoogasta. Uteliaisuus vei mennessään, ja jo keväällä Ong Namo avattiin Tampereelle, kuin tilauksesta. Heidille jooga on aistimista, kehon viisaudelle herkistymistä, antautumista, musiikkia sielulle. Mantrat, laulaminen ja tanssi ovat hänelle erityisen tärkeitä.