Joogaopettajamme

SACH AMRIT SINGH (Joakim Kaipainen)

KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja ja Ong Namon omistaja/perustaja.

Sach Amrit Singh koki vuonna 2005 voimakkaan henkisen tietoisuuden heräämisen, jonka jälkeen hän on tiiviisti opettanut meditaatioon ja henkiseen kasvuun keskittyviä koulutuksia. Sach Amrit Singh on toiminut energiahoitajana vuosia ja on myös luonut Solar Fusion Treatment -hoitosuuntauksen.

SACH AMRIT KAUR (Riikka Kaipainen)

KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja ja Ong Namon omistaja/perustaja.

Sach Amrit Kaur aloitti joogan harrastamisen 90-luvun puolessa välissä hathajoogatunneilla. Myöhemmin hän vaihtoi astangajoogaan ja jatkoi sitä säännöllisen epäsäännöllisesti, kunnes löysi oman lajinsa kundaliinijoogasta. Hän on suorittanut kundaliinijoogaopettajakoulutuksen 2012-2013.

Harsevak Kaur (Soile Väätäinen)

Kri-sertifioitu kundaliinijoogaohjaaja ja astangajoogaohjaaja

Harsevak Kaur aloitti joogan 2007, jolloin tutustui ensin hathajoogaan ja hieman myöhemmin aloitti astangajoogan. Heti alkuun joogassa ihastutti hyväksyvä harjoittelu ilmapiiri ja rauha, jota mieli ja keho selvästi tarvitsivat. 2011 ensimmäinen kundaliinijoogatunti tuntui heti voimalliselta ja kiinnostavalla tavalla haastavalta.

Kirsi “Ganga” Nikkanen

Yin-joogaopettaja

Kirsi “Ganga” Nikkanen on uusi ihana yin-joogaopettajamme. Yin-tunnit maanantai-iltaisin klo 18:45-19:45 ja noin kerran kuussa sunnuntai-iltaisin livemusiikin kera klo 18:45-20:00.

Sadhu Kaur (Taina Isotalo)

Joogaopettaja, Escuela de Yoga Clasico de Santiago, Chile, 1995-1996 KRI Certified Kundalini Yoga Teacher ®, 2005 Conscious Pregnancy Teacher Training, 2008

Minun joogapolkuni alkoi hatha-joogasta jo kauan sitten Itä-Helsingin kansalaisopistossa ja Helsingin työväenopistossa. Santiagosta löytyi perinteikäs joogakoulu, siellä opettajaksi opiskellessani, v. 1995 löysin myös kundaliinijoogan, jota lämpimästi suositeltiin tukemaan omaa harjoitusta ja jaksamista. Pitkäaikainen haave kundaliinijoogan opettajakurssista toteutui Yhdysvalloissa, New Meksikossa v. 2005.

Hari Karam Singh (Sami Minkkinen)

Kri-sertifioitu kundaliinijoogaohjaaja

Sami Minkkinen, Hari Karam Singh, on valmistunut Kundaliinijoogaopettajaksi (KRI) 2017. Kundaliinijoogaa Sami on harjoittanut vuodesta 2014 ja Jooga veikin tuolloin kiireisen yritysvalmentajan mennessään. ”Haluan tunteillani antaa jokaisen kokea kundaliinijoogan nostavan ja parantavan voiman. Olet lämpimästi tervetullut mukaan”.

Param Atma Kaur (Heidi Miettilä)

Kundaliinijoogaohjaaja

Param Atma Kaur, Heidi, sai ensikosketuksensa kundaliinijoogaan vuonna 2012 kun kirjastosta käteen sattui Inderjit Kaur Khalsan ”Voiman tie”. Aikaisempaa kokemusta hänellä oli jo astangajoogasta. Uteliaisuus vei mennessään, ja jo keväällä Ong Namo avattiin Tampereelle, kuin tilauksesta. Heidille jooga on aistimista, kehon viisaudelle herkistymistä, antautumista, musiikkia sielulle. Mantrat, laulaminen ja tanssi ovat hänelle erityisen tärkeitä.

Shant Ajeet Kaur (Sanja Romppainen)

Kundaliinijoogaohjaaja

Shant Ajeet Kaur aloitti vuonna 2006 hathajoogalla ja myöhemmin astangajoogalla. Kaipuu elämisen syvempään merkitykseen heräsi vuonna 2014 ja heti ensimäisen kundaliinijoogatunnin jälkeen joogasta tuli nopeasti elämäntapa. Kundaliinijooga on auttanut kasvamaan ihmisenä, tuonut paljon myötätuntoa, rakkautta ja syvempää yhteyttä elämään.