Ladataan Tapahtumat

Energeettinen havahtuminen Minä Olen -tietoisuuteen

Energeettinen havahtuminen Minä Olen -tietoisuuteen

Koe workshop, joka aktivoi energiakeskuksesi ja nostaa tietoisuutesi ja värähtelytasosi aivan uusiin sfääreihin. Tämä Sach Amrit Singin (Joakim Kaipaisen) ohjaama työpaja tähtää tietoisuuden evoluutioon ja syvään itsetuntemukseen.

Kolmen tunnin aikana käymme jokaisen chakran läpi energeettisesti, poistamme tukokset ja nostamme energiakeskustesi värähtelytason niin korkeaksi kuin kehosi sen vain sallii. Teemme paljon mielikuvaharjoituksia, joissa sinut viritetään korkeampiin energioihin. Harjoituksien aikana voit saada hyvin voimakkaita henkisiä kokemuksia. Puhdistamme karmaa, tasapainotamme chakroja, nousemme kollektiivisen harhan kerrosten yläpuolelle, jotta voimme hallita ilmenevää todellisuuttamme hienovaraisemmalta tasolta. Ymmärryksemme henkis-fyysisestä olemuksestamme lisääntyy.

Opit puhdistamaan fyysistä, emotionaalista ja mentaalista kehoasi ja tulkitsemaan vallitsevaa energeettistä tilaasi chakrojen kautta, huomioiden elämäsi sellaisena kuin se ilmenee.

OPETTAJASI: SACH AMRIT SINGH (JOAKIM KAIPAINEN) Sach Amrit Singh on KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja, kundaliinireikikouluttaja ja Solar Fusion Treatment -hoitosuuntauksen perustaja ja kouluttaja. Sach Amrit Singh koki vuonna 2005 voimakkaan henkisen tietoisuuden heräämisen, jonka jälkeen hän on tiiviisti opettanut meditaatioon ja henkiseen kasvuun keskittyviä koulutuksia. Sach Amrit Singh on toiminut energiahoitajana vuosia ja nyt sinulla on hieno mahdollisuus saada kaikesta tuosta kokemuksesta kolmen tunnin intensiivinen paketti ja henkisen kasvusi vauhdittaja.

Osta verkkokaupastamme tai kassalta.

https://www.ongnamolive.com/tuote/energeettinen-havahtuminen-mina-olen-tietoisuuteen/ 

22 syyskuu
lauantai @ 3:00 pm - 6:00 pm

Details

Organizer

Sach Amrit Singh

Venue

Joogakoulu Ong Namo

Yliopistonkatu 58B
Tampere, Pirkanmaa 33100 Suomi

+ Google Map