Ladataan Tapahtumat

FLOW INTO THE EARTH – LIVE MANTRA YOGA

Sukella virtaavan ja intuitiivisen flowjoogan, rauhoittavan ja palauttavan yinjoogan sekä livemusiikin, äänimaailmojen ja mantrojen maailmaan Live Voice & Cello Duo Kajoksen sekä joogaopettaja Paula Bandin ohjauksella. Suosittelemme jonkinlaista aikaisempaa kokemusta asanaharjoituksesta/joogasta. Avoin taso. ♥

La 9.11. klo 18-20
Hinta: 40e

Joogakoulu Ong Namo
Yliopistonkatu 58B (6.krs)
33100 Tampere

KAJOS
Kajos on Sini Koskelaisen ja Susanna Syrjäläisen muodostama vahva duo. Kajoksen soitto luo ympärilleen dynaamisen tilan, jossa musiikki sekä mantrat tukevat joogasarjoja puhaltamalla niihin tulta, tuomalla niihin juurruttavaa voimaa sekä rauhoittamalla osallistujan sydämensä äärelle. Musiikissa on vahvasti läsnä elämän peruselementit maa, ilma, tuli, vesi ja eetteri. Kajos käyttää soittiminaan ihmisääntä, selloa, armenialaista duduk-puupuhallinta, rumpua ja vesi-koshia. Äänimaisemia luodaan myös loopstationin avulla. Muinaiset kaiut, etninen musiikki sekä klassisen musiikin vaikutteet sulautuvat musiikissa omaksi ambienssikseen. Valittujen mantrojen teemoina ovat mm. sisäinen rauha, ykseys, peloista vapautuminen, parannus sekä omaan voimaan laskeutuminen.
www.facebook.com/kajosband

PAULA BAND
on intohimoinen ja utelias joogan oppilas sekä opettaja, joka aloitti joogan yli 10 vuotta sitten joogafilosofiaan syventyen. Rakkaus asanaan syttyi vuonna 2011 Thaimaassa, kun Paula näki paikallisen 77-vuotiaan joogaopettajan seisomassa päällään auton katolla. Joogan opettamisen Paula aloitti vuonna 2013 Etelä-Afrikassa, ja siirtyi tälle polulle täysiaikaisesti vuonna 2016. Paula ohjaa vinyasa flow, yin, hathaa ja sivanandajoogaa monipuolisesti ympäri pääkaupunkiseutua, tällä hetkellä mm. Roots Helsingissä, Yogaroom Lumossa, Sagayogassa sekä UniSportilla. Joogaharjoituksen tarkastelu ennakkoluulottomasti eri näkökulmista ja koulukunnista käsin inspiroi Paulaa. Paula ohjaa lempeästi haastaen, mutta intuitioon pohjautuen muuntaen harjoitusta yksi hengitys kerrallaan sen hetkistä kehon- ja mielentilaa palvelevaksi. Hän rakastaa mantroja ja äänimaisemia, dynamiikan vaihtelua, mustaa huumoria ja yllätyksiä.
www.paulaband.com

09 marraskuu
lauantai @ 6:00 pm - 8:00 pm

Details

Organizer

Venue

Joogakoulu Ong Namo

Yliopistonkatu 58B
Tampere, Pirkanmaa 33100 Suomi

+ Google Map