Ladataan Tapahtumat

Gong Rebirthing Workshop

Gong Rebirthing Workshop

Kurssi on englanninkielinen, mutta tulkataan suomeksi tarvittaessa.

Hinta: 54€ 25.10.2018 mennessä; sen jälkeen 60€

Ilmoittautumiset: info@yogalafontaine.com

Lisätietoa: www.yogalafontaine.com www.meditativehealing.org

Private healing sessions with Jivan Mukta are available on Saturday, book your session in advance. Private Meditative Healing session with Jivan Mukta 80e

Jivan Mukta (J.F. Lafontaine) on syntyjään chileläinen. Hän on opiskellut valtiotieteitä ja historiaa, ja hänellä on tohtorintutkinto uskontotieteessä. Hänen väitöskirjaansa käsittelee uskonnollisia ja hengellisiä kokemuksia, joita Yogi Bhajanin ja hänen 3HO-järjestönsä opetti ja teki.

Jivan Mukta on myös sertifioitu kundaliinijoogan tasojen 1 ja 2 opettajakouluttaja sekä mentori kundaliinijoogan pyhässä tiedossa ja taitava meditatiivinen parantaja. Hän sovelsi osaamistaan ja omistautui täysin suunnitellakseen Meditatiivinen Healing™ -ohjelman, jota hän edelleen johtaa. Ohjelma on tavoittanut jo yli sata ihmistä kaupungeissa ympäri Eurooppaa.

Jivan Muktan syvä tietämys ihmisyydestä yhdistyy hänen loppumattoman haluunsa kerätä tietoa tuntemattomasta niin mystisellä kuin metafyysiselläkin tasolla. Hän ilmaisee tätä joogan, meditaation ja rukouksen avulla, joita hän on harjoittanut päivittäin viimeisten kahden vuosikymmenen ajan.

Hänen työnsä henkisenä tutkijana, neuvonantajana ja matkanjärjestäjänä yhdistyy hänen nykyisiin opintoihinsa astrologiasta, innostukseen vegaanisiin ruokiin ja ulkoiluun. Jivan Muktan elämä täydentyy rakkaudella ja ilolla, jota hän kokee yhdessä pienten lastensa ja rakastavan vaimonsa kanssa.

25 marraskuu
sunnuntai @ 9:30 am - 1:00 pm

Details

Organizer

Venue

Joogakoulu Ong Namo

Yliopistonkatu 58B
Tampere, Pirkanmaa 33100 Suomi

+ Google Map