Ladataan Tapahtumat

Meditative Healing – Beginners’ Course

Emotional Wisdom

Dive into the software of your emotions and address the fundamental capacities of your being. Build the understanding and nervous system to face the deeper self and use them as opportunities to become self-empowered and open in your heart. An intense day using the sacred sciences of Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan®️, Meditative Healing™️, and transformational spiritual teachings.

Meditative Healing™️ beginners course: Introduction to Meditative Healing

Price: Early bird €36 until 25.10.2018 and after that €40

Private healing sessions with Jivan Mukta are available on Saturday, book your session in advance. Private Meditative Healing session with Jivan Mukta Sat 24.11.2018, 80e

Bookings at: info@yogalafontaine.com More information: www.yogalafontaine.com www.meditativehealing.org 

Jivan Mukta (J.F. Lafontaine) on syntyjään chileläinen. Hän on opiskellut valtiotieteitä ja historiaa, ja hänellä on tohtorintutkinto uskontotieteessä. Hänen väitöskirjaansa käsittelee uskonnollisia ja hengellisiä kokemuksia, joita Yogi Bhajanin ja hänen 3HO-järjestönsä opetti ja teki.

Jivan Mukta on myös sertifioitu kundaliinijoogan tasojen 1 ja 2 opettajakouluttaja sekä mentori kundaliinijoogan pyhässä tiedossa ja taitava meditatiivinen parantaja. Hän sovelsi osaamistaan ja omistautui täysin suunnitellakseen Meditatiivinen Healing™ -ohjelman, jota hän edelleen johtaa. Ohjelma on tavoittanut jo yli sata ihmistä kaupungeissa ympäri Eurooppaa.

Jivan Muktan syvä tietämys ihmisyydestä yhdistyy hänen loppumattoman haluunsa kerätä tietoa tuntemattomasta niin mystisellä kuin metafyysiselläkin tasolla. Hän ilmaisee tätä joogan, meditaation ja rukouksen avulla, joita hän on harjoittanut päivittäin viimeisten kahden vuosikymmenen ajan.

Hänen työnsä henkisenä tutkijana, neuvonantajana ja matkanjärjestäjänä yhdistyy hänen nykyisiin opintoihinsa astrologiasta, innostukseen vegaanisiin ruokiin ja ulkoiluun. Jivan Muktan elämä täydentyy rakkaudella ja ilolla, jota hän kokee yhdessä pienten lastensa ja rakastavan vaimonsa kanssa.

25 marraskuu
sunnuntai @ 2:30 pm - 4:30 pm

Details

  • Start:
    marraskuu 25 @ 2:30 pm
  • End:
    marraskuu 25 @ 4:30 pm
  • Event Category:

Organizer

Venue

Joogakoulu Ong Namo

Yliopistonkatu 58B
Tampere, Pirkanmaa 33100 Suomi

+ Google Map