Ladataan Tapahtumat

Shaktitanssia Tampereella – Ääni ja hiljaisuus

Shaktitanssia Tampereella – Ääni ja hiljaisuus 3.4.20

45.00

Shaktitanssia Tampereella – Ääni ja hiljaisuus

Perjantaina 3. huhtikuuta 2020 klo 18.00 – 20.30

Shaktitanssi on tanssin jooga, jossa tanssi toimii joogisena harjoituksena. Eri tanssityylejä ja -liikkeitä käytetään työkaluna kehon, mielen ja energian tasapainotukseen sekä ikkunana omaan sisäiseen itseen ja luovuuteen. Harjoituksessa hengitys, liike, kaunis musiikki, rentoutuminen ja hiljentyminen yhdistyvät toisiinsa ainutlaatuisella tavalla.

Shaktitanssi pohjautuu Kundaliinijoogaan ja perinteiseen
joogafilosofiaan. Se sisältää erilaisia vaiheita, kuten lempeitä venyttelyjä, vapaata tanssia, helppoja koreografioita ja syvärentoutumista.

Hinta: 45€

Kurssin ohjaaja Sat Darshan, on muusikko, äänihoitaja ja Shaktitanssin ja Kundaliinijoogan pioneeriopettajakouluttaja Suomessa ja yksi harvoista Shaktitanssin johtavista kouluttajista maailmassa. Hänen opetustyylinsä on käytännönläheinen ja ytimeen pureutuva ja hän jakaa laajaan kokemukseen perustuvaa tietämystään myös Euroopan eri opettajakoulutuksissa. Pohjana hänellä on elämän-pituinen tanssiharrastus useasta lajista ja myös jooga on ollut osa hänen elämäänsä yli 15 vuoden ajan. Opetus on suomenkielellä.

03 huhtikuu
perjantai @ 6:00 pm - 8:30 pm

Details

Organizer

Venue

Joogakoulu Ong Namo

Yliopistonkatu 58B
Tampere, Pirkanmaa 33100 Suomi

+ Google Map