Ladataan Tapahtumat

Syyspäivän tasauksen aamumeditaatio

Syksy on vähenevän valon ja sadonkorjuun aikaa. Kesän valo houkutteli meitä suuntautumaan ulospäin, ja syksyn pimenevät illat muistuttavat meitä rauhoittumisesta, meditaatiosta ja levosta. Syyspäivän tasaus on tasapainon hetki, jolloin valo ja pimeys kulkevat hetken käsi kädessä. Tämä on otollista aikaa meditoida ryhmässä ja kerätä kosmista voimaa ja energiaa pimeää vuodenaikaa varten. Syyspäivän tasaus on siis tärkeä hetki henkiselle ravinnolle; joogit ympäri maailman kokoontuvat meditoimaan tänä erityisenä päivänä, ja siksi kutsummekin teidät kaikki Ong Namon syyspäivän tasauksen aamumeditaatioon sunnuntaina 23.9. klo 06-09.

Tällä kertaa teemme yhden kundaliinijoogan kolmesta ns. kuningasmeditaatiosta, Kirtan Kriyan, jonka on tutkimuksissa todistettu mm. parantavan muistia ja vastustuskykyä, lisäävän verenkiertoa aivoissa sekä vähentävän stressiä ja ahdistusta.  Tämä voimakkaasti kohottava meditaatio vahvistaa auraasi, ja ryhmämeditaation vaikutukset ovat moninkertaiset. (https://www.psychologytoday.com/us/blog/prime-your-gray-cells/201606/yoga-and-kirtan-kriya-meditation-bolster-brain-functioning)

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta. Meditaation jälkeen voit jäädä yhteiselle nyyttäriaamiaiselle. Ei ilmoittautumista. Kaikki aamumeditaatiomme ovat maksuttomia, mutta tasapainon vuoksi voit jättää lahjoituksen hyväntekeväisyyslippaaseemme, josta rahat toimitetaan hyväntekeväisyyteen.

23 syyskuu
sunnuntai @ 6:00 am - 9:00 pm

Details

Organizer

Venue

Joogakoulu Ong Namo

Yliopistonkatu 58B
Tampere, Pirkanmaa 33100 Suomi

+ Google Map