Sach Amrit Singh (Joakim Kaipainen)
Sach Amrit Singh (Joakim Kaipainen)KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja ja Ong Namon omistaja/perustaja.
Sach Amrit Singh koki vuonna 2005 voimakkaan henkisen tietoisuuden heräämisen, jonka jälkeen hän on tiiviisti opettanut meditaatioon ja henkiseen kasvuun keskittyviä koulutuksia. Sach Amrit Singh on toiminut energiahoitajana vuosia ja on myös luonut hoitosuuntauksen Solar Fusion Treatment. Kundaliinijoogaan hän jäi koukkuun heti ensimmäisestä kokeilukerrasta ja suorittikin sittemmin opettajakoulutuksensa yhdessä vaimonsa kanssa.

Nyt kundaliinijooga yhdistyy saumattomasti aikaisempaan henkiseen tietoisuuteen ja yhdessä nämä kaksi antavat alkaneelle Vesimiehen ajalle loistavat työkalut henkiseen kehittymiseen.

Sach Amrit Kaur (Riikka Kaipainen)
Sach Amrit Kaur (Riikka Kaipainen)KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja ja Ong Namon omistaja/perustaja
Sach Amrit Kaur aloitti joogan harrastamisen 90-luvun puolessa välissä hathajoogatunneilla. Myöhemmin hän vaihtoi astangajoogaan ja jatkoi sitä säännöllisen epäsäännöllisesti, kunnes löysi oman lajinsa kundaliinijoogasta. Hän on suorittanut kundaliinijoogaopettajakoulutuksen 2012-2013. Sach Amrit rakastaa musiikkia, tanssia ja luontoa. Hän on naimisissa Sach Amrit Singhin kanssa, heillä on kaksi lasta ja kaksi koiraa.
Meetraj Kaur (Anna-Kaisa Narkilahti)
Meetraj Kaur (Anna-Kaisa Narkilahti)KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja ja shaktitanssin opettaja.
Joogan harrastamisen hän aloitti vuonna 2005 hathajoogatunneilla. Vuosien saatossa hän on harrastanut ja kokeillut monia eri joogalajeja, mutta Kundaliinijooga on tehnyt häneen suurimman vaikutuksen. Shaktitanssiin hän tutustui ensimmäisen kerran vuonna 2009 ja harjoitus tuntui heti ensimmäisestä kerrasta lähtien luonnolliselta, puhdistavalta ja vapauttavalta kokemukselta. Nyt hänellä on ilo jakaa opiskelemiaan joogaharjoituksia viikkotunneilla ja workshopeissa. Meetraj rakastaa tanssia, musiikkia, taiteen ja käsitöiden tekemistä. Hänelle on tärkeää myös luonnossa liikkuminen, meditointi ja hiljaisuus.
Harsevak Kaur (Soile Väätäinen)
Harsevak Kaur (Soile Väätäinen)Kri-sertifioitu kundaliinijoogaohjaaja ja astangajoogaohjaaja
Harsevak Kaur aloitti joogan 2007, jolloin tutustui ensin hathajoogaan ja hieman myöhemmin aloitti astangajoogan. Heti alkuun joogassa ihastutti hyväksyvä harjoittelu ilmapiiri ja rauha, jota mieli ja keho selvästi tarvitsivat. 2011 ensimmäinen kundaliinijoogatunti tuntui heti voimalliselta ja kiinnostavalla tavalla haastavalta. Parin vuoden päästä 2013 olikin jo suunniteltu matka New Mexicoon kundaliiniohjaajakoulutukseen, josta hän valmistui keväällä 2014. Astangajooga kulki myös kundaliinijoogan rinnalla ja nykyään hän opettaa molempia joogamuotoja. ”Tunnen, että jooga on tie lähemmäs rauhaa ja hiljaisuutta, jonka kautta jäljelle jää vain se, joka on todella merkityksellistä elämässä. Joogan lisäksi taiteen tekeminen ja luonnossa liikkuminen tuovat erityisesti lisää valoa elämääni”
Tiina Hakio
Tiina HakioShindo, Yinjooga, Gymstick pilates ja Chiball -ohjaaja.
Liikunta, liikunnan ohjaaminen ja hyvinvointi ovat olleet Tiinalle sekä työ että harrastus viimeiset 20 vuotta. Hän on erikoistunut kehon- ja mielenlajeihin, kuten Shindo, Yinjooga, Gymstick pilates, Chiball, syvävenyttelyyn ja toimii myös Shindo hoitajana ja -kouluttajana.
Nam Dhyan Kaur (Tuuli Kähkönen)
Nam Dhyan Kaur (Tuuli Kähkönen)KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja
Naam Dhyan aloitti joogaharrastuksensa vuonna 2011 ja erityisesti kundaliinijooga valloitti vähitellen kokonaisvaltaisuudellaan ja omintakeisuudellaan. Hän kävi opettajakoulutuksensa vuonna 2014. Nam Dhyanille henkisyys ja mantrat ovat erityisen tärkeitä joogaharjoituksessa.
Sadhu Kaur (Taina Isotalo)
Sadhu Kaur (Taina Isotalo)KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja
Sadhu Kaur on kulkenut joogapolullaan pitkään. Hän aloitti kansalais- ja työväenopistossa hathajoogalla yli 30 vuotta sitten. Tuolloin jooga oli harrastus, josta oli paljon iloa ja hyötyä arkielämässä. Vähitellen joogasta tuli yhä merkityksellisempää. Perheen kulkeutuessa vuosiksi Etelä-Amerikkaan, Chileen, hän opiskeli siellä jooganopettajaksi. Samaiseen ajanjaksoon liittyy myös ensikosketus kundaliinijoogaan, joka sytytti innon ja palon tähän joogalajiin. Lisäoppia löytyi myöhemmin New Mexicosta, Yhdysvalloista, jossa hän opiskeli Kundalini Research Instituten hyväksymäksi kundaliinijoogaopettajaksi v. 2005.

Jooganopettaja, Escuela de Yoga Clasico de Santiago, Chile, 1995-1996 KRI Certified Kundalini Yoga Teacher ®, 2005 Conscious Pregnancy Teacher Training, 2008

Amar Mohan Singh (Olli-Pekka Ahtiainen)
Amar Mohan Singh (Olli-Pekka Ahtiainen)Kri-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja
Amar Mohan Singh on aloittanut joogan harjoittamisen vuonna 2002.Se oli luonnillinen jatkumo henkisellä ja hengellisellä polulla. Ensimmäiset vuodet hän keskittyi Astangajoogaan. Vuonna 2009 mukaan tulivat muut joogamuodot. Erityisesti Kundaliinijooga puhutteli, kosketti ja otti omakseen.Vapautuminen suorittamisesta, tietoisuuden syveneminen ja yhteys universaaliin rakkauteen johti opettajakoulutukseen, jonka hän suoritti vuosina 2011-2012.