The Highest Meditation

Korkein meditaatio – polkusi jumaltietoisuuteen

(Ladattava mp3 tiedosto – latauslinkin saat kun ostat tuotteen. Linkki löytyy myös kun kirjaudut sivuille ja menet omatili kohtaan, sieltä löytyy kaikki ladattavat tuottet.)

Maailma on valmis uuteen aikakauteen. Tätä varten meille on nyt annettu korkeimmasta lähteestä voimakkain työväline, täydelliseen onneen, iloon, rakkauteen ja huolettomuuteen. Kyseessä on kanavoitu ohjattumeditaatio, kutsun sitä pyydetysti korkeimmaksi meditaatioksi ja sitähän se myös on. Korkein meditaatio tarkoittaa sitä, että sen avulla ulotut kaikkein korkeimmalle tietoisuuden tasolle – jumaltietoisuuden tasolle. Korkein taso voidaan saavuttaa vain tunteen ja oikeanlaisen katsomisen kautta, ei mentaalisen mielikuvan tai ajattelun kautta. Kyseinen meditaatio keskittyy nimenomaan tunnekehoon ja sitä kautta antaa suoran kokemuksen jumaltietoisuudesta.

Meditaatioäänite ohjaa sinut egon maailmasta jumaltietoisuuteen, toisin sanoen erillisyyden maailmasta, ykseyden kokemiseen. Samalla kun egon ja erillisyyden maailma jää taakse, poistuu elämästäsi kärsimys, pelko ja negatiivinen ajattelu. Tuon loikan tekeminen on pelottavaa, jos pyrkimyksenä on tehdä hyppy suoraan valoon vanhasta tutusta tietoisuuden tilasta käsin. Vaikka vallitseva tilanne olisikin hyvin ikävä tai jopa sietämätön – ego on takertunut, eikä hellitä otettaan, ei vaikka rimpuilisit kuinka. Tämän ei tarvitse olla kuitenkaan näin vaikeaa, sen ei tarvitse pitää sisällään minkäänlaista ponnistelua. Tätä varten meille on annettu tämä uusi meditaatiotekniikka.

Korkein meditaatio on äärimmäisen helppo, se on hyvin yksinkertainen – jokainen kykenee sen tekemään. Kuuntelet vain äänitettä ja annat kaiken tapahtua, et ajattele mitään, tunnet vain – tunteminen vie sinut tietoisuuden tilaan josta puhutaan Shuniana. Shunia on puhtaan sielullisen ja hengen kokemisen tila, tila jossa olet suoraan yhteydessä universaaliin mieleen, jumalalliseen inspiraatioon ja kaiken täyttävään rakkauteen.

Äänite on kestoltaan 18min. Toki voit jäädä meditaation tilaan ihan niin pitkäsi aikaa kuin haluat. Äänite ohjaa meidät kaksivaiheisesti kaiken yhdistävään rakkauden tilaan. Tuossa tilassa voit kysyä korkeammalta lähteeltä mitä ikinä sielusi haluaakaan tietää ja vastaus virtaa sinuun inspiraation ja välittömän tietämisen kautta. Kyseinen tila on myös täynnä paranemisen voimaa – kehosi ja mielesi hakeutuvat automaattisesti täydelliseen jumalalliseen tilaan jossa lopullinen parantuminen tapahtuu.

Meditaatiota voit harjoittaa, niin paljon kuin haluat, niin usein kuin haluat. Mitään ylilyönnin vaaraa ei ole. Tämä äänite on tiesi ehdottomaan rakkauden kokemiseen ja elämäsi saattamiseen sellaiseen tilaan jossa korkein itsesi ohjaa elämäsi päätöksiä, eikä enää pelokas egomielesi. Egomme elää erillisyyden harhassa, pelonsekaisessa tilassa ja aiheuttaa meille suunnattomasti kärsimystä. Pimeyden – kaliyugan aikakausi on nyt lopullisesti ohi. Kaikki te jotka haluatte muutoksen tapahtuvan nyt, ottakaa uusi suunta elämäänne – aloittakaa päivittäinen harjoitus nyt.

Vaikka oppisitkin tekemään harjoituksen ilman äänitettä, suosittelen että käytät sitä siitä huolimatta, sillä se pitää sisällään värähtelyn joka tukee harjoitustasi ja nostaa automaattisesti sinut tasolle johon et yksiksesi pääsisi. Äänite on luotu jumalallisella tietoisuudentasolla ja pelkästään sen kuuntelu muuttaa värähtelytaajuuttasi radikaalisti, ilman äänitettä meditaatio voi jäädä pelkäksi yritykseksi.

Valolla ja rakkaudella, Sach Amrit Singh (Joakim Kaipainen)