Tuntiaikataulu

Kuvaus tuntisisällöstä alempana.

HUOM! POIKKEAVAT AIKATAULUT:

  • Perjantaina 6.1.17 vain aamutunti klo 11:00
  • Launataina 7.1.17 SULJETTU
  • Sunnuntaina 8.1.17 Perustunti poikkeuksellisesti klo 17:15-18:45

Tuntikuvaukset

Perustunti. 60 min / 90 min.        

Perustason kundaliinijoogatunti, joka sopii sekä vasta-alkajille että jo pitkään joogaa harrastaneille. Tunneilla tehdään vaihtelevia kriyoja ja lyhyitä meditaatioita.       

Stressinpoisto 60 min.  

Perustason kundaliinijoogatunti, jossa tehdään tehokkaasti stressiä laukaisevia harjoituksia ja syvärentoutus.

Selänhuolto. 60 / 90 min.

Perustason kundaliinijoogatunti, jossa keskitytään selän vahvistamiseen ja selkärangan liikkuvuuden lisäämiseen. Selkä on tukipilarimme, jonka hyvinvointi on elintärkeää koko keholle ja mielelle.

Chakra. 90 min.

Perustason kundaliinijoogatunti. Chakratunnilla tehdään aina yhteen chakraan keskittyvä kriya ja meditaatio; samaa chakraa käsitellään kolmena peräkkäisenä päivänä. Chakrat ovat energiakeskuksia, joissa prana virtaa. Chakrojen tasapaino vaikuttaa niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin hyvinvointiimme.

LUE LISÄÄ

Yoga Healing. 90min.

Joka kerta erilainen, eheyttävä kokemus! Sach Amrit Singh, joka on pitkään toiminut energiahoitajana ja energiahoitajien kouluttajana, ohjaa tämän tunnin intuitiivisesti. Tunti saattaa sisältää joogaharjoituksia, meditaatiota, ääniterapiaa, mantroja, mielikuvarentoutumista… jokainen tunti muotoutuu osallistujien tarpeiden mukaiseksi. Sopii kaikille!

LUE LISÄÄ

Chi Ball. 60 min.

ChiBall on kokonaisvaltainen harjoitusohjelma, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla väri- ja aromaterapian sekä TaiJin, ChiBall tanssin, Joogan, Pilateksen, Feldenkrais-menetelmän ja syvärentoutuksen. ChiBall -tunnilla liikkeet tehdään tuoksuvan ChiBall -pallon kanssa. ChiBall perustuu perinteiseen kiinalaiseen terveystietoon. ChiBall -liikkeet vapauttavat tukkeutuneen energian (Chi), poistavat jännityksiä ja jäykkyyttä sekä edistävät keskittymistä, tasapainoa ja koordinaatiota. ChiBall seuraa vuodenaikojen vaihtelua. Se tuo mukanaan tasapainoa, harmoniaa ja hyvinvointia elämään sekä sisäisesti että ulkoisesti.

LUE LISÄÄ

Yin-jooga. 60 min.

Rauhallinen ja rentouttava tunti jossa tehdään pitkäkestoisia venyttäviä asanoita.

Aamusadhana. 2,5 h.

Varhain keskiviikkoaamuna kokoonnumme joogaamaan ja meditoimaan maailmanlaajuisen sadhanaohjelman mukaisesti: ensin luetaan gurmukhinkielinen Japji eli Sielun laulu, sitten tehdään joogaharjoitus, jonka jälkeen meditoidaan laulaen musiikin säestyksellä 62 minuuttia. Aamusadhanan jälkeen on tarjolla teetä ja pikkupurtavaa. Lapset ovat tervetulleita mukaan, vaikkapa nukkumaan vanhempansa vieressä tämän meditoidessa. Ei osallistumismaksua – lahjoitukset ohjataan hyväntekeväisyyteen.

Gong-rentoutus. 30 min.

Gongin äänivärähtelyä on käytetty syvärentoutuksen apuna ja parantavana terapiana jo vuosituhansia. Pehmeä gongin kumahtelu tasapainottaa kehon ja mielen tehokkaasti ja nautinnollisesti. Ei sovi raskaana oleville naisille eikä lapsille.

LUE LISÄÄ

Henkisen kasvun luennot

Luennot ovat tauolla, mutta kaikki aikaisemmat luennot löytyvät videoina verkkokaupastamme.

Luentoja voi ostaa erikseen tai sitten hankkimalla kuukausijäsenyyden voit katsoa kaikkia luentoja ja joogailla kanssamme verkossa.

Tieto jota näillä tunneilla annetaan, on luonteeltaan hyvin syvällistä, se esitetään kuitenkin niin, että jokainen kykenee sen vastaanottamaan (teemme myös käytännön harjoituksia).

Luennot 2015
Luennot 2016
“I do not believe in miracles, I rely on them.”
Yogi Bhajan
“It’s not life that matters, it’s the courage you bring to it.”
Yogi Bhajan
“If you can’t see God in all, you can’t see God at all.”
Yogi Bhajan
“Where there is love there is no question.”
Yogi Bhajan
“There is nothing outside of us. It’s all in us.”
Yogi Bhajan