Viihdy omassa arjessasi

Nooran työpaja siirtyi syksylle: su 17.9. Klo 10-13.

– mitä hyötyä ikivanhoista joogaopeista voi olla tämän päivän suomalaisessa arjessa?

Keskeltä arjen kaaostakin on mahdollista löytää tasapainoa ja rauhaa.

Joogaopettaja Noora Lintukankaan kundaliinijooga-aiheinen teos Viihdy omassa arjessasi – mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle ilmestyy huhtikuussa Otavan Hidasta Elämää -sarjassa, ja kurssi on osa ”kirjanjulkaisukiertuetta”.

Ong Namo Joogakoulussa päästään tutustumaan arkielämän joogaan lauantaina 6.5. klo 16–19.  Tervetuloa kokeilemaan, kuinka kundaliinijoogaharjoitukset voivat vaikuttaa sinun arkeesi!

Kolmetuntinen joogailtapäivä pitää sisällään maanläheistä ja oivalluksia avaavaa kundaliinijoogafilosofiaa, hengitysharjoituksia, liikettä, rentoutumista ja meditaatiota.

Iltapäivän teema on tavallisesta arjesta löytyvä onni, joka suvaitsee tunteet, ottaa elämän uteliaasti vastaan koko väriloistossaan sekä antaa armoa itselle ja muille. Ensimmäinen askel onneen on omaan hyvinvointiin sitoutuminen – oletko sinä valmis ottamaan sen?

Kurssi soveltuu niin aloittelijoille kuin pidempään jooganneille.

Hinta: joogakurssi 35 € / jooga ja Nooran uutuuskirja yhteishintaan 60 €

Huomio: Vain ostamalla kurssin varaat paikkasi.

Noora Lintukangas on kundaliinijoogan opettaja (KRI) ja Loviisassa asuva hyvinvointiin ja liikuntaan erikoistunut toimittaja, bloggari, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Hän pyörittää omaa joogasaliaan Strömforsin ruukilla, Loviisassa.

Lisätiedot: kundaliini.fi

Kurssi liittyy Nooran uutuuskirjaan:

Viihdy omassa arjessasi – mielen
ja kehon harjoituksia kaaoksen
keskelle (Otava, 2017).

Kirjan voi hankkia kurssin aikana
25 € tarjoushintaan omistuskirjoituksella
varustettuna.

Osta tästä!